Bilder Historie og kultur Kart Natur Overnatting Transport Ting å gjøre Turoperatører Været Webkameraer

Overnatting

Pr. desember 2022 finnes det to muligheter for å leie leighet i Sola. Leilighetene ligger i Mostunvegen 22. Avstanden til sentrum av Sandnes eller Stavanger sentrum er hhv. 12 og 15 minutter med bil.

Turoperatører

Naturen

Liker du å være ute i naturen? Dra på telttur, koke bålkaffe, sove i telt, eller bare være? Stikk innom sida for friluftsliv i Rogaland for mer inspirasjon.

Ting å gjøre i Rogaland - aktiviteter, attraksjoner og opplevelser

Rødne Fjord Cruise

Rødne Fjord Cruise er eksperter på sightseeingturer til Lysefjorden og Preikestolen! Vi har faste avganger fra Skagenkaien i Stavanger året rundt.Prekestolen

Prekestolen i Lysefjorden i Rogaland er på mange måter et sånt sted man liksom må ha vært en eller annen gang i livet. Artikkel fra 2016, men like aktuell, med bilder og kart, presentert på fantastiskturglede.blogg.no.Kongeparken

Kongenparken i Ålgård har tilbud til både store og små. Ålgård ligger et stykke fra Sandnes, i sør-østlig retning. Her finner du over 60 attraksjoner og opplevelser.Opplev Stavanger

Etterhvert vil det dukke opp lenker til opplevelser i Stavanger her. Preikestolen er ikke så langt unna. Og i nærheten finner en Flor og Fjære.

Andre opplevelserHistorie og kultur

Er du interessert i slektsforskning og kanskje har aner fra Rogaland?

Været for Rogaland

Webside som lenker til info om været for Stavanger. Her finnes lenke til yr.no for Stavanger, til webkameraer i Stavanger og til værside presentert av Stavanger Aftenblad.

Bilder fra Rogaland

"Se bildene som har blitt sendt til NRK Rogaland og vist i TV-sendingene. Vil du sende inn ditt bidrag? Send bilder med e-post til: rogaland@nrk.no"

Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2024