Bilder Historie og kultur Kart Natur Overnatting Transport Ting å gjøre Turoperatører Været Webkameraer

Overnatting

Forenom melder: "Vi er den ledende leverandøren av betjente leiligheter i den nordiske regionen med sterkt fokus på forretningskunder. Vi tilbyr mer enn 6500 betjente leiligheter og leilighetshoteller og enkeltrom i alle de store skandinaviske byene..."

Turoperatører

"Du finner oss i andre etasje på Løchen Fogth-gården, gå inn bakveien og opp en trapp for å finne oss. Vi er klare for å hjelpe deg med alt av reiser, ingen reiser er for små for oss. Velkommen inn!"

Naturen

I mange tilfeller kan det være greit med kart for å orientere seg om naturen i et område. Her finner du kart over Drammen og områder rundt.

Ting å gjøre i Drammen - aktiviteter, attraksjoner og opplevelser

Portåsen

Portåsen er et sted for nyskapning innen poesi og lyrikk, og skal være en nasjonal møteplass for forfattere og kunstnere innen feltet. Sesongvise, årlige fyrtårnsprosjekt av sterk faglig karakter skal bidra til økt attraksjonskraft...Lekeland Drammen

Vi på Lekeland Drammen har tilrettelagt et stort areale for fysiske aktiviteter som øker kroppsbeherskelsen, bedrer motorikken og stimulerer hjernen - og alt i lystbetont lek med andre barn.Drammensbadet

Drammensbadet er et av Norges største badeanlegg. Bassengene er tilpasset både store og små, det samme er skliene. Her kan hele familien oppleve timevis med moro. Aldersgrense for bading alene er 12 år.Parkopplevelser Drammen Park

...Målet med det nye anlegget er at Drammen Park igjen skal spille en vital rolle i byens grøntstruktur og byliv... Drammen park ble anlagt etter den store bybrannen i 1866 til glede for hele Drammens befolkning.

Andre opplevelserHistorie og kultur

"En sentral faktor for hele området er Drammenselva og fjorden, det ga livsgrunnlag og var en viktig transportåre. Dette har formet kulturminnene og kulturmiljøene og kulturlandskapet i kommunen."

Været for Drammen

Tranby ligger 25 minutters kjøring fra Oslo, i retning Drammen. Tranby er et tettsted på noe over 5000 innbyggere og ligger i Lier kommune i Buskerud. Time for time-varsel fra yr.no.

Bilder fra Drammen

"Byarkivet har over 100 000 fotografier i sine samlinger, både fra kommunal virksomhet og fra ulike private arkiver og samlinger. Bildene er fra Drammensområdet, og viser folk og omgivelser gjennom mer enn hundre år."

Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2024